start

Aktualności

Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności na warsztatach SPRAWDŹ SWÓJ STAN SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ

13-12-2018
W dniu 10 grudnia 2018 w ramach programu „SZKOLNY KLUB SPORTOWY” pod nazwą: „SPRAWDŹ SWÓJ STAN SPRAWNOŚCI FIZYCZNEJ” studenci III roku Bartłomiej Bielawa oraz Karina Zywar z Panią mgr inż. Elżbietą Brągiel przygotowali warsztaty dla uczniów klas podstawowych i gimnazjum więcej

Konferencja Studenckich Kół Naukowych w PWSZ w Sanoku

06-12-2018
W dniu 6 grudnia 2018 roku w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Jana Grodka w Sanoku odbyła się II Studencka Konferencja pod tytułem "Wyzwania społeczne i gospodarcze współczesnego świata". więcej

Zaproszenie na spotkanie SKN Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności

12-11-2018
Spotkanie członków i sympatyków SKN PiBŻ w środę 14.11.2018, godz. 14, sala 14, bud. 1 więcej

Pszczoły - dlaczego należy je chronić

07-11-2018
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa im. Stanisława Pigonia w Krośnie realizuje projekt „Stawiam na naukę. Akademia młodego odkrywcy w PWSZ w Krośnie” dedykowana uczniom krośnieńskich szkół. Jeden z modułów dotyczy zagadnień „Pszczoły - dlaczego należy je chronić" więcej

Integracyjny Rajd Studentów I roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności

11-10-2018
W dniu 10 października 2018 roku studenci I roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności uczestniczyli w VII Rajdzie Integracyjnym studentów PWSZ w Krośnie. Studenci wyruszyli na szlak „roślin i ziół”. Prowadzącym był dr n. biol. Henryk Różańsk, który omawiał cechy zielarskie – napotkanych roślin w czasie wędrówki z Krosna na Zamek Kamieniec. Rajd zakończył się wspólnym ogniskiem na dziedzińcu zamku Kamieniec w Odrzykoniu. więcej

„Program Poprawy Jakości Kształcenia Zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”

28-09-2018
W dniu 24 września 2018 roku już po raz trzeci uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju uczestniczyli w warsztatach, które odbyły się pod przewodnictwem mgr inż. Elżbiety Brągiel - pracownika Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności. więcej

Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności na XVIII Pożegnaniu Wakacji w Rudawce Rymanowskiej

27-08-2018
Jak co roku nauczyciele akademiccy i studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wzięli aktywny udział w XVIII Pożegnaniu Wakacji w Rudawce Rymanowskiej. Odwiedzający stoisko mogli dowiedzieć się na co zwracać uwagę kupując żywność oraz jak rozpoznać produkty bezpieczne dla zdrowia. Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko. więcej
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  15
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito