start

Aktualności

Noc Biologów w PWSZ w Krośnie

15-12-2017
Instytut Zdrowia i Gospodarki Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Stanisława Pigonia w Krośnie serdecznie zaprasza uczniów i nauczycieli do wzięcia udziału w „Nocy Biologów”, która odbędzie się 12 stycznia 2018 r. więcej

Wykład „Rośliny wymarłe i zagrożone Podkarpacia

16-12-2017
W dniu 15 grudnia 2017 roku członkowie Studenckiego Koła Naukowego wysłuchali interesującego wykładu „Rośliny wymarłe i zagrożone Podkarpacia” przedstawione przez botanika z Jodłowej – dra Krzysztofa Piątka. Wykład wzbogacony był o prezentację fotografii roślin zaczerpniętych z Czerwonej Księgi Roślin województwa podkarpackiego. więcej

I Podkarpackie Wykłady z Ekologii i Ochrony Środowiska

15-12-2017
W dniu 12 grudnia 2017 roku odbyły się I Podkarpackie Wykłady z Ekologii i Ochrony Środowiska zorganizowane przez Komitet Wojewódzki Olimpiady Wiedzy Ekologicznej i Państwową Wyższą Szkołę Zawodową im. Stanisława Pigonia w Krośnie. więcej

"Ekogala 2017" Międzynarodowe Targi Produktów i Żywności Wysokiej Jakości w Jasionce k.Rzeszowa

10-12-2017
W dniach 8 i 9 grudnia 2017r. studenci i wykładowcy Instytutu Zdrowia i Gospodarki PWSZ w Krośnie promowali Uczelnię na "Ekogali 2017" Międzynarodowych Targach Produktów i Żywności Wysokiej Jakości w Jasionce k.Rzeszowa. więcej

Studenckie Koło Naukowe Ekonomistów podczas Dnia Instytutu Politechnicznego

03-12-2017
W dniu 1 grudnia 2017 r. Studenckie Koło Naukowe Ekonomistów działające w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności zaprezentowało swoją działalność w ramach Dnia Instytutu Politechnicznego. więcej

„Barszcz Sosnowskiego - problem wciąż aktualny”

01-12-2017
W dniu 1 grudnia 2017r. odbył się wykład mgra Artura Chorostyńskiego na temat „Barszcz Sosnowskiego - problem wciąż aktualny” w ramach projektu „Twoja wiedza o zrównoważonym rozwoju środowiska drogą do sukcesu naukowego” realizowanego przez SKN Agroekolo więcej

Dzień Buraka - 24 listopada 2017 roku

23-11-2017
W piątek, 24 listopada br. swoją działalność rozpoczęło Studenckie Koło Naukowe Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności organizacją wieczoru naukowego, którego bohaterem był burak ćwikłowy. Po oficjalnych powitaniach władz Uczelni, w osobie dr Dominika Wróbla – Prorektora ds. Studiów oraz dr inż. Barbary Krochmal-Marczak – Kierownika Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności... więcej
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  10
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito