start

Aktualności

„Program Poprawy Jakości Kształcenia Zawodowego w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu Zdroju”

28-09-2018
W dniu 24 września 2018 roku już po raz trzeci uczniowie Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Iwoniczu-Zdroju uczestniczyli w warsztatach, które odbyły się pod przewodnictwem mgr inż. Elżbiety Brągiel - pracownika Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności. więcej

Zakład Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności na XVIII Pożegnaniu Wakacji w Rudawce Rymanowskiej

27-08-2018
Jak co roku nauczyciele akademiccy i studenci kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wzięli aktywny udział w XVIII Pożegnaniu Wakacji w Rudawce Rymanowskiej. Odwiedzający stoisko mogli dowiedzieć się na co zwracać uwagę kupując żywność oraz jak rozpoznać produkty bezpieczne dla zdrowia. Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nasze stoisko. więcej

Karpackie Klimaty w Zakładzie Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności

27-08-2018
Podobnie jak w latach ubiegłych w dniach 18-19 sierpnia 2018 roku, Pracownicy Zakładu Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności razem ze studentami kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności aktywnie uczestniczyli w Karpackich Klimatach. Tegoroczne warsztaty odbyły się pod hasłem Świadome odżywianie. Oprócz licznych degustacji produktów o wysokiej jakości prowadzone było również poradnictwo dotyczące czytania etykiet kupowanych produktów. więcej

Wyjazdy w ramach programu ERASMUS+

10-07-2018
Studenci kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności mogą wyjeżdżać na wymianę w ramach programu Erasmus+ do następujących uczelni partnerskich: więcej

Studenci II roku kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności w Firmie PPHU "ASTRA" Sp. z o.o.

03-07-2018
W dniu 13.06.2018r. studenci II roku, kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności w ramach zajęć terenowych z przedmiotu Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności audytowali firmę P.P.H.U. "ASTRA" produkującą słodycze w Jaśle. więcej

Dni Otwartych Drzwi – Boguchwała 2018

03-07-2018
W dniu 23-24 czerwca 2018 roku nauczyciele akademiccy z kierunku Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności wzięli udział w „Dniach Otwartych Drzwi – Boguchwała 2018” połączonych z „XX Regionalną Wystawą Zwierząt Hodowlanych”. więcej

Już czas wybrać studia.Wybierz kierunek z przyszłością Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności

12-06-2018
Produkcja i bezpieczeństwo żywności to siedmiosemestralne studia kończące się nadaniem tytułu inżyniera (studia I stopnia stacjonarne i niestacjonarne) więcej
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9  Następna  14
zporr
Zakupu oprogramowania dokonano w ramach projektu “Budowa szerokopasmowej regionalnej sieci internetowej w Krośnie i w powiecie krośnieńskim współfinansowanego przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Zintegrowanego Programu Operacyjnego Rozwoju Regionalnego"
bip
© 2010.All rights reserved. Realizacja: ideo,
Powered by CMS Edito